Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Fațetele dentare – întrebări și răspunsuri

Fațetele dentare – întrebări și răspunsuri

 

Fațetele dentare sunt o opțiune din ce în ce mai populară pentru mulți dintre pacienții clinicii Neomedica.

Oferim fațete dentare ca parte a tratamentelor noastre de transformare a zâmbetului ce pot oferi rezultate cu adevărat fantastice.

 

Dacă nu ești familiarizat cu toate aspectele care implică exact tratamentele pentru fațete dentare, am adunat mai jos câteva dintre cele mai frecvente întrebări.

 

Iată ce subiecte vom discuta:

 

  • Ce sunt fațetele dentare?
  • Ce fac fațetele?
  • Din ce sunt fabricate fațetele dentare?
  • Cât durează fațetele?

 

 

Ce sunt fațetele dentare?

În esență, fațetele dentare individuale sunt piese protetice subțiri din porțelan, care oferă o mască pentru suprafața exterioară a dinților.

 

Fațetele dentare sunt total personalizate pentru fiecare pacient, iar procedura de tratament efectivă este, de fapt, lipirea acestora de smalțul dinților.

 

Pot fi aplicate pe orice număr de dinți și oferă beneficii estetice rapide și uluitoare.

La ce se folosesc fațetele dentare?

La ce se folosesc fațetele dentare?

 

Fiind făcute la comandă, fațetele dentare sunt proiectate pentru a oferi rezistență dinților, în timp ce le  restabilesc funcționalitatea și asigură estetica zâmbetului.

 

Sunt benefice pentru pacienții care au dinți ciobiți, fisurați, uzați sau ușor strâmbi, deoarece fațetele dentare sunt adesea soluția perfectă pentru a face zâmbetul uniform și simetric.

 

Fațetele sunt frecvent alese de persoanele care suferă de pete intrinseci pe dinți, determinate de consumul frecvent, pe termen lung, de cafea, vin roșu și suc de fructe.

 

Pe scurt, nu numai că oferă protecție fizică tangibilă și funcțională pentru dinți, dar pot, de asemenea, să mascheze imperfecțiunile dinților și să îți ofere încredere totală în zâmbetul tău.

Din ce sunt fabricate fațetele dentare?

În majoritatea cazurilor, fațetele dentare sunt realizate din ceramică.

 

Din punct de vedere al medicului dentist, ceramica este un material ușor de modelat, care, din perspectiva pacientului, este extrem de durabil și rezistent la colorare, în timp ce face o treabă excelentă din a imita smalțul natural al dinților.

 

Alternativ, fațetele dentare pot fi uneori realizate din materiale compozite, utilizate de obicei pentru a realiza obturații.

 

Acum, odată ce tehnologia dentară modernă a avansat la stadiul în care se află astăzi, este aproape imposibil să distingem o fațetă dentară de un dinte real.

Cât rezistă fațetele dentare?

Cât rezistă fațetele dentare?

 

Astăzi, fațetele dentare sunt fără îndoială o investiție pe termen lung. Cu tehnici și tehnologii moderne de stomatologie, se știe că fațetele dentare durează până la 20 de ani înainte de a necesita înlocuire, astfel încât pacienții pot avea încredere în durabilitatea și eficacitatea tratamentului lor.

 

Aici, la Neomedica, înțelegem importanța zâmbetului tău în menținerea încrederii în tine, motiv pentru care îți oferim o reală transformare a zâmbetului, printre gama noastră de tratamente stomatologice de estetică dentară.

Avem o experiență frumoasă de succes cu pacienții noștri, datorită expertizei și experienței noastre în toate domeniile stomatologiei.

Te așteptăm în clinica noastră de stomatologie din Bistrița sau te invităm să ne suni la tel. 0752 307 878, 0742 174 557 sau 0263 211 133, pentru a stabili ce putem face pentru zâmbetul tău.

Neomedica Bistrita

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.