Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Este implantul dentar alegerea potrivită pentru tine?

Este implantul dentar alegerea potrivită pentru tine?

 

Pierderea unui dinte este o experiență care te poate face să te simți mai puțin încrezător și mult mai puțin atrăgător, ca să nu mai vorbim că pierderea unui dinte îți va afecta capacitatea de a mesteca normal.

Ani de zile, singurele soluții pentru înlocuirea unui dinte lipsă au fost protezele și punțile dentare. Și, deși ambele opțiuni sunt mai bune decât nimic, ele lasă încă de dorit. Din fericire, astăzi există o a treia opțiune - implanturile dentare. Implanturile dentare au devenit o alternativă din ce în ce mai populară, datorită unor beneficii destul de impresionante.

 

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt rădăcini artificiale din metal sau ceramică, care sunt introduse în oasele maxilarului superior și inferior. Ele pot fi utilizate pentru a înlocui dinții lipsă individuali, sau pot fi folosite pentru a susține o punte sau proteză. Protezele susținute de implanturi au avantaje față de protezele tradiționale.

În clinica Neomedica, oferim implanturi dentare de ultimă generație pentru a ne asigura că pacienții noștri au o gamă de opțiuni de calitate bună atunci când vine vorba de înlocuirea unui dinte lipsă.

 

Este implantul dentar o alegere potrivită pentru tine?

Este implantul dentar o alegere potrivită pentru tine?

 

Dacă ai unul sau mai mulți dinți lipsă, un implant dentar ar putea fi o alegere foarte bună pentru tine, ținând cont și de anumite criterii:

  • să fie soluția cea mai bună, constatată în urma consultului amănunțit și investigațiilor clinice;
  • să ai gingii sănătoase și suficient os pentru a susține implantul;
  • să nu ai anumite afecțiuni care îți pot afecta capacitatea de vindecare;
  • să nu fumezi;
  • să fii angajat în menținerea igienei orale și în efectuarea vizitelor dentare regulate, după tratamentul de implantologie.

  

Cât vor dura implanturile tale dentare?

În majoritatea cazurilor, implanturile dentare durează și o viață de om, dar coroana dentară trebuie înlocuită odată la 10- 15 ani. În plus, odată ce implanturile sunt plasate, acestea nu trebuie ajustate.

 

Implanturile tale dentare vor arăta și se vor simți ca niște dinți naturali?

Implant dentar Bistrița

 

La clinica Neomedica, vei beneficia de implanturi care se potrivesc atât cu nuanța cât și cu forma celorlalți dinți. În plus, implanturile dentare sunt foarte durabile, se vor simți la fel ca dinții naturali și îți vor oferi aceeași capacitate de masticație.

 

Implanturile dentare oferă beneficii pentru sănătate?

Da! Pe lângă refacerea zâmbetului, implanturile dentare te pot ajuta, de asemenea, să previi deteriorarea osului maxilarului care ar apărea în mod normal cu dinții lipsă. O rădăcină și o coroană lipsă pot provoca uzura maxilarului, ceea ce îți poate afecta structura feței și te poate face să arăți mai în vârstă. Cu un implant dentar protezat cu o coroană artificială care umple spațiul gol, poți evita pierderea osoasă. Implanturile sunt, de asemenea, benefice, deoarece îți pot restabili capacitățile complete de mestecat, permițându-ți astfel să menții o dietă adecvată.

 

Vor fi afectați negativ dinții mei naturali, în cadrul tratamentului cu implant dentar?

Nu. Spre deosebire de procedurile tradiționale de coroană și punte dentară, nu va fi necesară șlefuirea dinților adiacenți atunci când beneficiezi de un implant dentar. Drept urmare, îți vei păstra dinții naturali intacți.

 

Neomedica îți stă la dispoziție cu tratamente performante de implantologie dentară, pentru un zâmbet frumos și o sănătate orală foarte bună!

 

Implant dentar Bistrița

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.