Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Povestea noastră

Neomedica Orthos s-a născut din dorința de a te ajuta!

Pentru noi, familia este cea mai importantă. Credem și suntem siguri că familia este cea care te ajută în fiecare zi să lupți, să te bucuri de cele mai mici momente ale unei zile și să rămâi mereu optimist.

 

Clinica stomatologică Neomedica Orthos a fost înființată în anul 2008 și încă de atunci ceea ce echipa medicală și-a dorit a fost ca fiecare pacient să devină un nou membru al familiei noastre.

 

Suntem de părere că doar printr-o relație deschisă și de încredere între medic si pacient, orice plan de tratament poate avea un rezultat 100% pe placul fiecărei persoane care trece pragul clinicii Neomedica Orthos.

 

Începutul nu a fost ușor. Însă, știind exact ce ne dorim, am reușit ca într-un timp scurt să transformăm clinica într-un loc modern, elegant, dar prietenos pentru pacienții care ne aleg.

neomedica orthos, clinica stomatologica bistrita

Preocuparea noastră este bunăstarea ta!

Suntem întotdeauna atenți la grijile și nevoile pacienților noștri.

 

Clinica este dotată cu 5 cabinete spațioase și atent amenajate, astfel încât pacientul să nu perceapă vizita la stomatolog precum o îngrijorare, ci mai degrabă ca o relaxare.

 

În cadrul Neomedica Orthos beneficiați de o gamă completă de tratamente stomatologice, iar datorită echipei medicale pregătite și cu o vastă experiență, fiecare tratament este efectuat astfel încât pacientul să nu simtă niciun disconfort.

 

Tehnologia pe care o folosim vine în completarea unor servicii de calitate. Utilizăm tehnologii care aduc beneficii atât medicului, cât și pacientului: medicii pot efectua tratamente sigure, cu un rezultat garantat, în timp ce pacienții vor beneficia de un timp mai scurt de tratament, o recuperare mai rapidă și un rezultat exact așa cum și-l doresc.

 

La clinica noastră fiecare pacient este privit ca un nou membru al familiei Neomedica. Căutăm ca împreună cu tine, să0i oferim zâmbetului tău exact ceea ce merită: servicii stomatologice durabile și calitative.

clinica stomatologica bistrita, neomedica orthos

Misiunea noastră

 

Suntem de părere că pentru un act stomatologic bine efectuat este nevoie atât de implicarea medicului, dar și a pacientului.

 

Tocmai de aceea, misiunea clinicii Neomedica Orthos este aceea de a oferi pacienților încrederea necesară astfel încât aceștia să viziteze cabinetul cu drag, știind că zâmbetul lor este pe mâini bune.

 

Datorită spiritului empatic, dar și al calităților profesionale, echipa noastră asigură un plan de tratament corect și avantajos pentru orice caz stomatologic.

 

Știm că sănătatea orală cere o grijă specială, iar clinica Neomedica Orthos este alegerea potrivită pentru tine și familia ta.

neomedica orthos bistrita, clinica stomatologica bistrita, stomatologie bistrita

Viziunea Neomedica Orthos

Misiunea clinicii noastre este ghidată de o viziune bine conturată și mai ales de o dorință bine definită.

 

Ne dorim ca echipa noastră să se perfecționeze datorită cursurilor la care luăm parte, iar pacienții care aleg clinica noastră pentru rezolvarea afecțiunilor orale să zâmbească mulțumiți și fericiți de fiecare dată când tratamentele sunt finalizate.

 

Avem încredere în medicii echipei noastre și în aparatura modernă ce garantează un act medical sigur și corect că fiecare persoană ce alege serviciile noastre, va pleca de fiecare dată cu cea mai bună versiune a zâmbetului ei.

neomedica orthos bistrita, clinica stomatologica bistrita, stomatologie bistrita

Valorile clinicii noastre

  • Adaptabilitate;

 

  • Responsabilitate;

 

  • Emaptie;

 

  • Corectitudine;

 

  • Excelență;

 

  • Curaj.

neomedica orthos bistrita, clinica stomatologica bistrita, stomatologie bistrita